Nominalizari si Premii 2013

Posted on April 22, 2012 by

Metodologie.

Cea de-a treia ediție a proiectului își propune să continue tradiția Galei. Prin procesul de nominalizare a studenților, profesorilor și voluntarilor dorim să identificăm oamenii din viața noastră care lasă o urmă de valoare în comunitate, modele demne de urmat și apreciat. Fie că sunt persoane cu rezultate academice extraordinare sau cu o implicare în comunitate de nota 10, Gala Go Free Awards le este dedicată, în semn de mulțumire și apreciere. Orice student sau profesor poate nominaliza una sau mai multe persoane la categoriile specifice, oferind un set minim de informaţii despre persoana nominalizată şi specificând  meritele acesteia, în baza cărora face recomandarea pentru Go Free Awards Gala 2013. Activităţile studenţilor şi rezultatele obţinute trebuie să fie desfăşurate în perioada ianuarie 2012- martie 2013.


Nominalizările se fac online, pe site-ul www.gofree.ro, prin completarea formularului de concurs. Este important să ne furnizaţi un set minim de informaţii despre persoana pe care o nominalizaţi – informaţiile de contact vor rămâne confidenţiale. Înscrierile se pot face şi direct, de către persoana care a obţinut rezultate deosebite în activităţile sale.


Finaliştii vor fi selectaţi de un juriu în urma evaluării formularelor de înscriere. Pentru a primi premiul “Go Free”, fiecare formular va trebui să acumuleze un punctaj minim de 60 pct la întrebările de motivaţie. Intenţia organizatorilor este de a scoate din anonimat persoane de excepţie (studenţi, profesori), a le promova şi a le recunoaşte public valoarea.


Categorii de premii:


“Go Free – Asociaţia pentru Sprijinirea Societăţii Civile” va acorda în acest an 3 categorii de premii. La fiecare categorie vom oferi, în funcţie de numărul de înscrieri şi motivele pentru care au fost nominalizaţi, premii personalizate. Aceste premii reprezintă o distincţie şi nu se materializeză în venituri persoanle pentru cei premiaţi. În funcţie de parteneriatele încheiate de către organizatori, premianţii vor primi şi alte beneficii de natură personală.

 

Categoria 1. Premiile academice vizează atât studenţii din Universitatea Babeş-Bolyai, cât şi profesori care, prin activitatea lor activitatea lor educaţională, pot fi consideraţi modele de succes în comunitatea academică.

Tot în cadrul acestei categorii vom acorda premiul pentru cea mai activă organizaţie studenţească/grup de iniţiativă studenţesc.

Organizatorii lasă la alegerea voastră selectarea criteriilor în baza cărora se vor face nominalizările. Orice profil am fi putut noi să îl livrăm ar fi fost incomplet, iar ceea ce ne dorim este să găsim persoane cu calităţi cât mai diversificate şi care activează în domenii cât mai diverse. Dacă voi îi apreciaţi, nu rămâne decât să ne convingeţi prin argumente de meritele lor, iar noi îi vom premia. Ce îi fac speciali sau cum reprezintă ei cu succes comunitatea academică?

 

Categoria 2. Premiile civice

“Asociaţia pentru Sprijinirea Societăţii Civile – Go Free” va acorda mai multe premii la această categorie persoanelor (studenţi sau profesori) care au spirit de acţiune, iniţiativă şi prezenţă vie în comunitate. De asemenea, vom premia campaniile cu cel mai mare impact în comunitatea academică/clujeană realizate de studenţi.

Iată şi propuneri noastre de premii la această categorie:

Student voice – pentru studentul sau grupul de studenţi a cărui implicare în comunitate o apreciezi.

Cea mai bună campanie publică implementată de studenţii din UBB în Cluj.

Profesorul Go Free – profesorul care se implică în campanii, demarează proiecte de impact pentru comunitate, etc.

 

Categoria 3.  Premiul Go Free pentru studentul cel mai creativ, inovator; studentul căruia nu îi este frică să viseze şi să îşi pună în aplicare ideile îndrăzneţe.


Calendarul proiectului:

●  Nominalizările se fac online între 23 mai şi 3 iunie 2013.

●  Evaluarea înscrierilor se face continuu.

● Administrative (trimiterea invitaţiilor, a comunicatelor de presă, pregătirea catalogului cu cei nominalizaţi) în perioada 4-5 iunie.

● Organizarea evenimentului de premiere “Go Free Awards Gala” 7 iunie.

● Evaluarea proiectului (monitorizare presă, testimoniale, centralizare premianţi) – 8-15 iunie.

● Promovarea persoanelor şi organizaţiilor premiate prin interviuri, articole, înregistrări postate pe site-ulwww.gofree.ro şi în noul număr al Revistei Go Free.

Comments (2)

 

  1. Tudor says:

    Hello!

    Din pacate nu vad nicaieri unde se tine gala din 7? Unde e locatia?

  2. Go Free says:

    Gala va avea loc la BCU (Biblioteca Centrala Universitara), in Sala Ion Muslea de la ora 16 🙂