“Ce texte ai!”: atelier online de scriere pentru adolescenți

Posted on February 21, 2021 by

share on facebook   

Atelierul de scriere în mediul online “Ce texte ai!” va avea loc online, pe platforma Zoom, duminică, 28 februarie, la ora 14:00 și va dura aproximativ o oră și 30 de minute. Sesiunea este dedicată tinerilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 13 și 21 de ani. Atelierul nu implică costuri din partea participanților.

Evenimentul va fi facilitat de Alexandra-Maria Sandu, jurnalist comunitar și membru în echipa de comunicare a Asociației Go Free.

Temele discutate în cadrul evenimentului vor fi: cum scriem corect un text pentru mediul online, etapele scrierii unui articol, cum atragem atenția cititorilor, cum comunicăm eficient cu publicul. Sesiunea va include și exerciții de scriere și se va încheia cu întrebări din partea participanților.

Pentru a participa, te rugăm să completezi acest formular cel târziu până vineri, 26 februarie, ora 23:59. Vei primi prin email link-ul de conectare la Zoom.

Toți tinerii care participă în toate etapele atelierului vor primi un Certificat electronic de participare.

Atelier oferit de “Centrul de tineret #YesLove”, o inițiativă Go Free implementată cu sprijinul programului Corpul European de Solidaritate.

Leave a Reply