Înscrie-te la sesiunea de informare #GoRural2 – Satul European de Tineret 2021

Posted on October 12, 2020 by

share on facebook   

Pe 16 octombrie 2020, de la ora 16:00 te invităm online la Sesiunea de informare #GoRural2-Satul European de Tineret să discutăm despre ce înseamnă titlul de Sat European de Tineret 2021 și cum să îți pregătești candidatura.

Evenimentul se adresează în primul rând grupurilor de tineri, reprezentanților organizațiilor nonguvernamentale și instituțiilor publice care au citit Apelul la candidaturi pentru titlul de Sat European de Tineret 2021 și sunt interesate să realizeze candidatura unei comune/sat din România. Înregistrarea la Sesiunea de informare #GoRural2 se face prin completarea acestui Formular online cel târziu până pe 15 octombrie, ora 20:00.

Sesiunea de informare va fi găzduită de Andra Camelia Cordoș (Go Free) și Victor Cătălin-Toma (ADA), din partea Guvernanței programului European Youth Village.Întâlnirea va avea loc pe platforma Zoom. Link-ul va fi trimis participanților pe email în dimineața zilei de 16 octombrie 2020.

Pentru un dialog mai eficient te rugăm să parcurgi cu atenție toate informațiile din secțiunea Apel 2021 de pe site-ul programului și să incluzi o parte din întrebările tale în formularul de înscriere.

Evenimentul creat pe Facebook este disponibil aici.

Titlul de „Sat European de Tineret” este oferit de Guvernanță în cadrul programului European Youth Village satelor sau comunelor din România care susțin tinerii în acțiunile pe care aceștia și le doresc, le planifică și le implementează, și care înțeleg că schimbarea la nivel local e generată printr-un parteneriat între autoritoritățile locale și tineri. Pe parcursul anului în care vor purta acest titlu, toate activitățile, proiectele, evenimentele sau acțiunile ce vor fi organizate la nivel local vor urmări să crească participarea tinerilor și a autorităților în vederea rezolvării unor probleme sau nevoi ale tinerilor din comunitate, cât și îmbunătățirii unor aspecte care-i vizează în mod direct pe tinerii din mediul rural. Prin participarea în program, tinerii devin mai conștienți de resursele de care dispun, mai vizibili și pregătiți să acționeze în direcția unei schimbări pe care și-o doresc la nivel local, național, european. Termenul limită pentru depunerea candidaturilor pentru titlul de Sat European de Tineret 2021 este 30 octombrie 2020. Detalii în Apel 2021.

European Youth Village este un program coordonat la nivel național de către Asociația pentru Dezvoltare Activă (ADA) și Go Free – Asociația pentru Sprijinirea Societății Civile, implementat cu sprijinul programului Erasmus Plus.

Leave a Reply