8 ani de activism împreună!

Posted on January 20, 2020 by

share on facebook   

Experiența noastră din ultimii 8 ani de a construi mișcări ale cetățenilor ne-a învățat că puterea de a schimba lucrurile stă în acțiunea colectivă și în organizare comunitară, prin intermediul cărora cetățenii învață cum să conducă #fărăură, să asculte, să coopereze, să empatizeze etc, skilluri și atitudini care stau la baza unei societăți democratice.

20 ianuarie 2012 reprezintă ziua în care Go Free – Asociația pentru Sprijinirea Societății Civile apare oficial în spațiul public, ca organizație nonprofit, a cărui focus constant a fost să construiască acel tip de putere de care cetățenii au nevoie pentru a răspunde injustițiilor sociale care afectează oameni din comunități și grupuri vulberabile.

Credem în continuare că România are nevoie de o nouă generație de activiști, jurnaliști comunitari și organizatori comunitari care să militeze pentru o schimbare sustenabilă. Continuăm să creștem capacitatea cetățenilor de a-i trage la răspundere pe cei care dețin puterea de decizie și pot influența condițiile de viață ale oamenilor din jurul nostru.

E nevoie să învățăm cu toții să ne canalizăm energia și nemulțumirile în într-o participare continuă la viața democratică. Implică-te și rămâi implicat!

La mulți ani #împreună!

Vă mulțumim tuturor celor care ați făcut parte din povestea Go Free în anii care s-au scurs, spunem noi, cu folos!

Leave a Reply