Voluntariat pentru comunitate alături de Go Free

Posted on October 24, 2019 by

share on facebook   

Dacă cuvintele #comunitate#solidaritate#diversitate te fac atent/ă atunci când le auzi, dacă ești dispus/ă să vii cu noi și pe teren (de ex. în satele din comuna Sînpaul), dacă ești prieten/ă cu scrisul, fotografia sau stăpânești programe de editare video ori poate te atrage organizarea comunitară “la firul ierbii” etc atunci ești pe drumul cel bun către echipa Go Free.

Până la data de 10 noiembrie 2019 poți aplica online aici pentru a deveni unul din cei 10 voluntari care se alătură echipei Go Free. Acest apel la acțiune se adresează tinerilor (14-35 ani) care sunt sunt dispuși să-și asume împreună cu noi un angajament de cel puțin 6 luni de implicare în comunitățile cu care Go Fee lucrează. Activtatea de voluntariat se desfășoară în Cluj-Napoca și/sau în comunități rurale din județul Cluj (cu precădere în comuna Sînpaul).

Vei primi un email de la noi cel târziu în data de 13 noiembrie pentru a programa un interviu cu echipa Go Free. Dacă ai întrebări scrie-ne aici: asociatiagofree@gmail.com .

Fie că vrei să documentezi materiale alături de jurnaliștii comunitari (în cadrul proiectului Școala de Jurnalism Comunitar StReEt) sau poate vrei să te implici în organizare acțiunilor de advocacy pe care le pregătim pentru a da vizibilitate unor teme ce țin de drepturile omului și comunităților mici/vulnerabile, dacă te atrage ideea de a te implica în acțiuni de organizare comunitară în cadrul proiectului “Sînpaul-Un sat pentru tineri” sau European Youth Village, dacă vrei să monitorizezi alături de noi discursul urii în spațiul public (și să te implici în activarea paginii No Hate Romania sau PRIDE – Promoting Rights Inclusion Diversity and Equality sau Clubul Edu Plus) și multe alte activități legate de viitoarele alegeri locale dar și proiecte internaționale, te încurajăm să completezi formularul de înscriere și așteptăm să ne vedem la un interviu în care discutăm mai multe într-un context informal.

Dintre proiectele a căror implementare a început amintim:
1. Școala de Jurnalism Comunitar StReEt (http://www.gofree.ro/proiecte/scoala-street-2019-2020/)
2. Sînpaul-Un sat pentru tineri (http://www.gofree.ro/proiecte/sinpaul-un-sat-pentru-tineri/)
3. European Youth Village (http://europeanyouthvillage.eu/)
4. Alte parteneriate internaționale, colaborări la nivel local sau național etc.

Leave a Reply