GO FREE: Workshop de Scriere și Management de Proiect, 6-7 nov 2014

Posted on October 28, 2014 by

share on facebook   

Asociația Go Free lansează apelul pentru înscrieri în cadrul Workshopului “Scriere și Management de proiect” ce va avea loc pe 6 -7Afish noiembrie, între orele 14:00-18:00 la Centrul de Resurse pentru Studenți, pe Str. Păstorului nr.11, Hașdeu, Cluj-Napoca.

 

Ce vei învăța?

  • Să identifici nevoile grupului țintă şi să definești clar problema abordată;
  • Să stabileşti scopul şi să definești obiectivele SMART ale proiectului;
  • Să stabilești activitățile potrivite pentru îndeplinirea obiectivelor propuse;
  • Să utilizezi instrumente de planificare a activităţilor într-un proiect (ex. diagrama Gant);
  • Să realizezi un buget realist;
  • Cum și unde poți să găsești finanțare pentru proiectul tău;
  • Cum poți să crești impactul proiectului tău folosind un plan coerent de comunicare.

 

Diplomă de participare Pentru obținerea diplomei de atestare a competențelor dobândite în cadrul workshopului participanții trebuie să participe la tot programul (6 și 7 noiembrie).

 

Internship/Mentorat (opțional) Asociația Go Free poate oferi la cererea participanților consultanță și sprijin în implementarea unui proiect în Cluj-Napoca. În urma implementării proiectului Asociaţia Go Free poate elibera o adeverinţă de internship specificând cunoştinţele şi competenţele acumulate de echipa de proiect.

 

Cine este trainerul? Andra Camelia Cordoş este fondatorul Asociației Go Free, trainer acreditat CNFPA şi coordonator de proiecte de tineret, cu o experienţă de peste 5 ani în coordonarea și implementarea proiectelor cu caracter național sau internațional.

 

Cum te înscrii? Înscrierile se fac până luni 3 noiembrie, ora 23:59, în limita locurilor disponibile, prin completarea formularului de înscriere disponibil online aici. Odată cu completarea acestui formular vă asumați responsabilitatea de a vă prezenta la workshop.

Taxa de participare la acest workshop este de 40 lei. Pentru informaţii suplimentare ne poți contacta la adresa asociatiagofree@gmail.com.

Partener: Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai.

Comments are closed.