Cursuri online gratuite de formare antreprenorială

Posted on August 19, 2013 by

share on facebook   

Asociaţia Romana a Tinerilor cu Iniţiativa (ARTI) in parteneriat cu SIVECO Romania si Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat implementeaza, in perioada ianuarie 2011–decembrie 2013, proiectul “Dezvoltarea inovaţiei, creativitaţii, responsabilitaţii şi sustenabilitaţii antreprenoriatului strategic romanesc”. Acesta se desfaşoara sub sloganul “Fii tanar antreprenor pentru viitor!” şi este cofinanţat de FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Obiectivul principal al proiectului consta in dezvoltarea competenţelor manageriale şi antreprenoriale precum şi promovarea culturii de business, in vederea creşterii competitivitaţii şi a generarii unui numar crescut de afaceri .
Peste 2100 de persoane interesate de iniţierea unei afaceri au urmat, pana in prezent, cursuri gratuite de formare antreprenoriala. Training-urile s-au desfaşurat, in cele 6 centre regionale infiinţate in cadrul proiectului “Dezvoltarea inovaţiei, creativitaţii, responsabilitaţii şi sustenabilitaţii antreprenoriatului strategic romanesc”, la Craiova, Braşov, Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa şi Iaşi. Alti 2 800 de viitori antreprenori vor beneficia de aceasta ocazie. 16 cursuri de pregatire profesionala care acopera o gama larga de teme din domeniul antreprenoriatului vor fi reluate, din luna august, in varianta online.

Oferta de cursuri gratuite ONLINE:
Manager proiect 25-31 august – inscrierile s-au incheiat
Expert evaluator de intreprinderi 25-31 august
Contabil 25-31 august
Competente antreprenoriale (Leadership) 3-6 septembrie
Tehnologia informatiei si comunicarii 10-13 septembrie
Competente antreprenoriale (Negociere) 10-13 septembrie
Competente sociale si civice (Responsabilitatea sociala a companiei) 17-20 septembrie
Competente antreprenoriale (Legislatie comerciala) 17-20 septembrie
Cercetator economist in marketing 17-20 septembrie
Manger de inovare 23-29 septembrie
Manager imbunataţire procese 23-29 septembrie
Manager resurse umane 23-29 septembrie
Manager al sistemului de management securitate si sanatate in munca 7-13 octombrie
Asistent in relatii publice si comunicare 7-13 octombrie
Managementul documentelor 14-17 octombrie
Agent comercial 14-23 octombrie
Cei mai buni 7 participanţi de la fiecare curs în parte vor intra în activitatea de mentoring şi vor putea participa la concursul pentru “Cel mai inovativ, creativ, responsabil şi sustenabil proiect”. Aceştia îşi vor prezenta, în faţa unei comisii formate din antreprenori de succes ai momentului în România, ideile de afaceri. Cel mai bun plan de business va fi premiat cu 1 700 EURO iar alte 49 de iniţiative selectate vor primi câte 550 EURO, sprijin în vederea începerii unei afaceri. Mai mult, pe lângă susţinerea financiară, toţi câştigătorii vor beneficia de consultanţă de specialitate personalizată (juridică, financiară şi managerială) pentru business-ul respectiv.
Conditii de eligibilitate pentru participanti:
Varsta intre 18 si 65 de ani
Domiciliul sau viza de flotant in regiunea Nord-Vest (judetele: Cluj, Bistrita, Bihor, Maramures, Salaj, Satu Mare)
Persoanele care nu lucreaza la stat
Persoanele care nu au urmat un curs de formare in domeniul antreprenorial in ultimele 6 luni
Documentele necesare inscrierii sunt:
Carte de identitate si viza de flotant (daca este cazul),(in copie)
Formular de inscriere curs (in original),
Formmular de inregistrare grup tinta (in original).

Persoanele care indeplinesc conditiile de eligibilitate si doresc sa urmeze cursurile online se pot inscrie completand formularele necesare fie la sediul organizatiei, fie solicitandu-le la e-mail-ul nicoleta.racolta@arti.ro. O persoana poate urma un singur curs. Se obtine diploma de participare semnata de ARTI, Pro Vobis si Siveco.

Cardea de identitate/flotantul (daca e nevoie) se depune/trimite in copie, iar cele 2 formulare se depun/trimit in original la adresa: Centrului Regional de Formare Antreprenoriala Cluj-Napoca strada Fulicea nr.1, ap.1, cod 400022, Cluj-Napoca.
Informatii suplimentare se pot obtine la telefon 0770.143.015 sau la e-mail nicoleta.racolta@arti.ro sau direct la sediul Centrului Regional de Formare Antreprenoriala Cluj-Napoca.

Comments (2)

 

  1. maria rocas says:

    nuam primit niciu un anunt de la dvs. m-am inscris la un curs de managementul inovarii, perioada 23-29 septembrie 2013.
    astempt un raspuns.

    • Go Free says:

      Buna Maria, nu Go Free este organizatorul acestor cursuri, noi doar le-am promovat. Va trebui sa te adresezi direct persoanelor de contact din anunt