Let`s talk about …

Posted on August 6, 2013 by

share on facebook   

Astăzi, 6 august 2013, ora 19.00, în localul Doamna T, str. Napoca, nr.10, în curtea interioară va avea loc un workshop cu tema ”Arta conversației”. În cadrul întâlnirii, va veni și Oana Mîndruț, autoarea cărții ”Arta de a trăi cu eleganță” apărută la Editura Facultăţii de Studii Europene din Cluj-Napoca.

Cartea Oanei Mîndruţ aduce în faţa cititorilor o nouă conduită în bunele maniere şi se adresează tuturor cititorilor indiferent de vârstă. Este o carte interesantă şi totodată originală, autoarea fiind formată ca jurnalistă. Suntem tentaţi să credem că ştim totul despre bunele maniere, dar citind cartea, ne vom da seama că mai avem câte ceva de învăţat. Fiecare epocă are obiceiurile şi moda ei. Arta conversaţiei constituie un capitol al cărţii, cu o pondere însemnată. Acest adevărat ghid de comportare ar trebui să se regăsească în biblioteca fiecăruia dintre noi.

Workshop-ul va ține 2 ore.

INVITAT SPECIAL: actorul Bogdan Rădulescu

Persoanele care doresc să participe sunt rugate să vină cu 10 minute mai repede de ora de începere pentru a putea prelua comenzile înainte de eveniment.

Costul de  participare este 15 lei/persoană

Rezervările se fac la telefon: 0364.148.647, pentru că numărul de locuri este limitat.

 

Sursa info și foto: http://www.evenimenteincluj.ro

Comments are closed.