Concurs de fotografie: probleme sociale

Posted on April 8, 2013 by

share on facebook   

Concursul de fotografie se va desfășura ca și o expoziție pentru publicul, juriul și participanții pe întreaga durată a evenimentului într- o încăpere special amenajată. Fotografiile trebuie să surprindă probleme sociale cu care se confruntă societatea românească și să însoțească un titlu și o scurtă descriere. În final vor fi expuse cele mai reprezentative aproximativ 25 de fotografii, alese de către membrii echipei de organizare. Câștigătorul ales de către un juriu format atât din profesori cât și din membri ai echipei de organizare va fi anunțat odată cu premianții concursului de proiecte. Premiul va consta într-o carte de specialitate şi alte produse.

Aşteptăm fotografia/ fotografiile tale alături de o scurtă descriere pe adresa ecouridinsocial@gmail, cu menţiunea „Concurs de fotografie” până în data de 25 aprilie. Înainte te rugăm să te asiguri că numele fotografiei respectă forma „nume-prenume.jpg”, și că rezoluția este  de minim  2480 x 3508 pixeli.
Ediţia a III-a a sesiunii de comunicări ştiinţifice pentru studenţi „Ecouri din Social” este organizată de către Cluster –Asociația Studenților Sociologi din România cu sprijinul Institutului Român pentru Evaluare și Strategie, Asociației Române pentru Evaluare și Strategie, Universității Babeș- Bolyai Cluj Napoca și Facultății de Sociologie și Asistență Socială şi a sponsorilor Institutul pentru Studierea Problemelor Minorităţilor Naţionale, Teatrul Naţional Cluj Napoca şi Librăria Okian. Partenerii media: Transilvania Reporter,  Revista Go Free şi Radio UBB

sursa: cluster.socasis.ubbcluj.r

Comments are closed.