Europa Jurnaliștilor din Amfiteatre – ediția 2013

Posted on March 20, 2013 by

share on facebook   

 

Reprezentanta Comisiei Europene în România organizează cea de-a patra ediție a programului ”Europa Jurnaliștilor din Amfiteatre”, în perioada februarie – septembrie 2013. Concursul național se adresează studenților, masteranzilor și doctoranzilor de la facultăți de jurnalism, comunicare și relații publice, aceștia fiind invitați să identifice subiecte de interes pentru cetăţeni în domeniul comunicării pe teme europene și să realizeze materiale de presă pentru canale audio, video și online.

Joi, 21 martie 2013, ora 18, în sala II/2 (sediul FSPAC) are loc lansarea programului. La eveniment participă Roxana Morea, consilierul de presă al Reprezentantei Comisiei Europene în România.

Cele mai bune proiecte vor fi premiate și ulterior oferite canalelor audiovizuale centrale sau locale drept material ilustrativ în diferitele emisiuni de profil. În plus, un grup de maxim 12 persoane format din ocupanții locurilor I și II vor fi invitați de către Reprezentanța CE să participe în luna septembrie 2013 la o vizită de studiu de cinci zile la Bruxelles, pentru o serie de întâlniri cu oficiali ai instituțiilor europene.

Mai multe detalii puteți afla de pe pagina de Facebook a programului.

Comments are closed.