Emoțiile negative – o problemă?

Posted on February 9, 2013 by

share on facebook   

Marți, 12 februarie 2013, va avea loc o întâlnire, despre emoțiile negative, transformarea lor în emoții pozitive, la Biblioteca Octavian Goga, Calea Dorobanților nr. 104, et. 4, începând cu ora 18:30.

Cursul va fi susținut de Roxana Ilea, Trainer, Consilier personal și Consultant în inteligența emoțională. Acest curs va dura 2 ore, în cadrul căruia vor avea loc exerciții de exersare și transformare a emoțiilor negative.

Emoțiile negative generate de aceste gânduri sunt în noi, uneori în stare latentă, așteptând un eveniment declanșator ca să izbucnească ca un vulcan. Indispozitia definește o stare generală temporară de disconfort și neliniște. Atunci când ne referim la stările de indispoziție, este important de specificat faptul că nu un eveniment în sine produce această stare, ci mai degrabă reacția individului față de respectivul eveniment. Starea de spirit este determinată de reacțiile chimice interne, creierul este responsabil de eliberarea unui număr mare de hormoni și chimicale care cauzează reacția organismului ca răspuns la stimulii externi. Aceste modificări nu pot fi controlate sau evitate, motiv pentru care schimbările de dispoziție sunt imposibil de evitat. Cu toate acestea, prin cunoașterea cauzelor principale ale modificărilor emoționale se poate reduce această indispoziție.

La sfârșitul întâlnirii, persoanele care doresc pot să lase o donație, atât cât poate fiecare, cât consideră că a valorat informația pentru ei și în felul acesta contribuind la susținerea activităților ”ASOCIAȚIEI SCHIMBARE POZITIVĂ”.

Înscrierile pentru acest curs se fac aici  http://schimbarepozitiva.ro/cum-sa-transformam-emotiile-negative/.

 

Sursa info: www.evenimenteincluj.ro

 

Comments (2)

 

  1. Geo says:

    Frumos articol :*
    Pare interesant cursul 🙂

  2. Roxana says:

    Felicitari!!! tine-o tot asa. Foarte frumos ai scris. Te pup! :*