Studiază la universități de top: COURSERA

Posted on January 30, 2013 by

share on facebook   

Știu că îți dorești să lărgești orizonturile cunoștințelor tale, știu că nu ești genul de personalitate care se limitează la materia studiată în facultate, știu că vrei mai mult. Probabil, ți-ai dorit sau încă îți dorești să-ți faci studiile la o universitate de prestigiu sau, cel puțin, să ai anumite tangențe cu ea. Mai știu că ești pasionat de tehnologie și îți dorești să fii în pas cu noile metode de învățare. Atunci COURSERA este pentru tine!

COURSERA este o organizaţie antreprenorial-socială care a intrat în parteneriate cu 33 de universităţi de top din lume pentru a oferi gratuit peste 200 de cursuri online. Ți-ar plăcea să urmezi un curs la  École Polytechnique Fédérale de Lausanne, Princeton University, Stanford University, The Hong Kong University of Science and Technology, University of Edinburgh, University of London International Programmes, University of Melbourne, University of Michigan, University of Pennsylvania, University of Washington sau la Vanderbilt University?  Vei urmări lecții predate de profesori de talie mondială. Poți învăţa în ritmul tău,  testa cunoştinţele şi fortifica conceptele prin exerciţii interactive. COURSERA ţine cont că fiecare noi avem o viaţă încărcată. Aşadar cursurile sunt formate pe o structură pedagogică sănătoasă, pentru a te putea ajuta să stăpâneşti concepte noi rapid şi eficient.

Domeniile cuprinse sunt variate : Uman,  Medicină, Biologie, Ştiinţe Sociale, Matematică, Business, Computer  Science şi multe altele.

Un curs reprezintă o colecţie de video lectures, o serie de quizz-uri, o listă de recomandări bibliografice – disponibile tot pe platformă şi teme.  Dacă acumulezi un punctaj de minim 70% (la unele cursuri limita e şi mai ridicată), participarea îţi este recunoscută printr-un certificat.

Încearcă un nou mod de învățare. Vezi cum se studiază la universitațile de top !

Mai multe detalii aici.

Comments are closed.