Go Free 24h. Ediția a III-a

Posted on December 3, 2012 by

share on facebook   

Go Free anunță cu mîndrie cea de-a treia ediție a evenimentului Go Free 24h – Scrie free pentru o zi!

Despre ce este vorba? În ziua de joi, 6 decembrie 2012, vrem să scriem numărul 9 al revistei Go Free, împreună cu tine! Ne vom întîlni în una dintre cele mai îndrăgite cafenele clujene, L’Atelier Cafe. Începînd cu orele 12:00, noi, membrii asociației, vom fi acolo, însoțiți de laptop-uri, de idei, de inspirație și voie bună. Dorim să te cunoaștem și să bem împreună o ceașcă de ceai. Dacă vrei să afli cu ce se ocupă Asociația Go Free, care ne sunt realizările  din trecut și proiectele viitoare, te așteptăm cu drag. Dacă o să scrii un material pe parcursul evenimentului, noi îți promitem că îl vom publica în următorul număr al revistei. Iar dacă vrei, pur și simplu, să te afli într-un mediu confortabil, cu oameni faini împreună cu care să iei parte la dezbateri libere, vino joi în L’Atelier Cafe.

Go Free 24h nu este doar un maraton de scriere de articole. Prin acest eveniment dorim să creăm un spațiu liber, non-formal, în care ideile, creativitatea și libera exprimare sunt încurajate, dezbătute și dezvoltate. Teme de interes pentru comunitatea clujeană, precum tineret, educaţie, voluntariat, implicare și cultură, vor fi, cu siguranță, tratate, iar tu ești așteptat să iei parte la discuții.

Cel mai probabil, în cadrul evenimentului, vom avea parte și de un scurt moment artistic. De asemenea, fiindcă sezonul sărbătorilor de iarnă a început, joi veți putea să achizionați mici lucruri (felicitări, semne de carte) marca Go Free și Moș Nicolae. 🙂

Așadar, dragi studenți, elevi, profesori, jurnaliști, bloggeri, voluntari, așteptăm cu entuziasm să ne cunoaștem și să scriem o revistă împreună!

Alătură-te nouă și află mai multe la linkul următor: https://www.facebook.com/events/380010998749703/380223048728498/?notif_t=plan_mall_activity

Comments are closed.