Fabrica de Antreprenori, la a III-a ediție

Posted on November 21, 2012 by

share on facebook   

Centrul de Dezvoltare a Carierei, filiala Cluj, organizează a III-a ediție a proiectului Fabrica de Antreprenori – cel mai complex proiect de antreprenoriat organizat vreodată în mediul universitar clujean.

Evenimentul va avea loc în perioada 30 noiembrie-5 decembrie şi se adresează studenţilor clujeni cu vârsta de până la 25 de ani. Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale a celor 60 de studenţi, care vor beneficia de dezvoltarea competenţelor şi cunoştinţelor pe par

cursul a 6 zile de training-uri, vizite la companii şi discuţii cu antreprenori naţionali de succes.

Intenţia este de a deschide apetitul spre antreprenoriat pentru a genera noi antreprenori de succes a căror atitudine să denote întotdeauna: integritate, focus, asumarea responsabilităţii, bucuria de a crea şi încredere în sine.

Participanţii la eveniment vor învăţa cum se creează un plan de afaceri şi în ultima zi îl vor prezenta unui juriu, format din antreprenori. Participantul cu cel mai reuşit plan de afaceri va obţine marele premiu de 2000 LEI oferit de Asociaţia Femeilor de Afaceri Cluj.

Preţ:35 lei

Pentru aplicare, doritorii trebuie doar să trimită un CV, cu menţiunea “Fabrica de Antreprenori” în subiect, la adresa cluj@careercenter.ro până în data de 23 noiembrie, ora 22:00!

Pentru alte detalii si nelamuriri, nu ezitaţi sa ne contactaţi la adresa diana.balaban@careercenter.ro

Comments are closed.