Gala Studentului – un eveniment USR

Posted on November 6, 2012 by

share on facebook   

USR sau Uniunea Studenţilor din România realizează anual un eveniment dedicat studenţilor şi celor care activează cu drag şi spor într-o organizaţie studenţească.

Ei spun aşa:

“Crezi că asociația ta a fost cea mai activă în anul 2012? Consideri că ați făcut super proiecte și ați creat un impact deosebit asupra studenților?

Atunci înscrie asociația din care faci parte în cursa pentru “Cea mai activă organizație studențească a anului 2012”.

Trimite pe email o fotografie sau un colaj foto reprezentativ, alături de o motivație de maxim 100 de cuvinte iar apoi invită-ți prietenii să îți dea LIKE pe pagina evenimentului.

Decernarea premiilor va avea loc Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012, în cadrul Galei Studentului USR! Mult succes! Deadline pentru înscrieri: 10 Noiembrie 2012, ora 23.59

Adresa de email: galastudentuluiusr@gmail.com.”

Eu cred că sunt organizaţii studenţeşti care fac treabă foarte bună în prezent, iar ţara ar trebui să se mândrească cu ele. Noi vă încurajăm să participaţi şi să demonstraţi că voluntariatul e despre oameni frumoşi, care se implică trup şi suflet.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, în data de 17 noiembrie 2012, iar confirmarea participării se face aici.

Pentru mai multe detalii referitoare la acest eveniment, puteţi să-i urmăriţi pe pagina lor de Facebook sau pe site-ul www.uniunea.ro.

Comments are closed.