Redacţia prezintă: numărul 8 al Revistei Go Free (numa’ bun de răsfoit)

Posted on November 3, 2012 by

share on facebook   

Dragi prieteni, bine v-am regăsit după o vară plină de evenimente, experienţe nonformale şi drumeţii prin lumea largă! Echipa Go Free n-a stat liniştită în vacanţă, astfel că printre înfruntările valurilor din Vamă sau dezbaterile pe marginea Statutului Studentului din UBB ce-au aprins spiritele la Cluj ne-am focusat, din când în când, pe ceea ce urma să vină – un nou număr al Revistei Go Free şi o serie de noi proiecte prin care ne urmăm ţelul – acela de a contribui la dezvoltarea societăţii civile din România şi de a promova principiile democraţiei participative în rândul tinerilor.

Ultimele luni au fost pentru noi un răgaz bun în care am încercat să înţelegem mai bine cine suntem noi – tinerii din România – şi care sunt valorile care ne definesc. Am reuşit, unii mai mult, alţii mai puţin să ne dăm seama că viitorul nostru atârnă, legănându-se într-o pânză de păianjen, de deciziile iresponsabile ale decidenţilor politici, că cei cărora le-am delegat puterea nu pun preţ pe educaţia noastră  – 3,5% din PIB pentru educaţie este o glumă ieftină – iar experimentele miniştrilor în acest domeniu n-au să înceteze degrabă. Ne-am agăţat, cu greu, de fiecare motiv care ne-a mai rămas pentru a sta totuşi în ţară şi a nu renunţa la ideea de a construi pentru noi o societate sănătoasă din punct de vedere moral, una în care furtul intelectual este aspru pedepsit de comunitate, o societate românească în care circul nu reprezintă un mod de viaţă.

Pentru o evadare scurtă din cotidian, vă invităm să pătrundeţi cu gândul într-o lume a ideilor tinere, sănătoase, prin care am construit numărul 8 al Revistei Go Free. Suntem norocoşi să avem lângă noi oameni resursă care ne sprijină şi răspund de fiecare dată pozitiv la solicitările redacţiei de a contribui prin ideile lor la realizarea materialelor cuprinse în revistă. Și pentru asta le mulţumim!

Nu pot să închei înainte de a vă invita să rămâneţi în contact cu noi pe site-ul www.gofree.ro sau să ne vizitaţi la noul sediu al Redacţiei din Campusul Hasdeu, căminul 1, la parter.

Până la următoarea întâlnire înconjuraţi-vă de oameni cu caracter şi idei puternice!

Andra Camelia Cordoş

Redactor-şef

 

Open publication – Free publishingMore voluntariat

 

 

 

Comments (1)

 

  1. Emilian says:

    Felicitari si in special felicitari lui Razvan, mi-a placut