Noaptea Devoratorilor de Publicitate în curând la Cluj

Posted on October 30, 2012 by

share on facebook   

Seara de 3 noiembrie 2012 este dedicată unui eveniment special numit ”Noaptea Devoratorilor de Publicitate” și va avea loc la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate a devenit, datorită ingredientelor sale – bună dispoziție, creativitate, pasiune pentru reclame, unul dintre cele mai așteptate și mai apreciate evenimente de la noi din țară.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile la Casa de Cultură a Studenţilor şi la Agenţia de Bilete a Teatrului Naţional, la preţul de 35 de lei.

Flanco, cel mai creativ retailer, aduce Noaptea Devoratorilor de Publicitate, singura selecție de spoturi publicitare din toată lumea, realizată de Jean Marie Boursicot, în Cluj-Napoca. În cadrul evenimentului desfășurat la Casa de Cultură a Studenţilor, spectatorii vor putea viziona 290 de reclame alese pe muchie, vor avea parte de concursuri de creativitate, se vor juca și vor putea testa tehnologie de ultimă oră. Seara va fi animată cu un show devorator de stand up comedy by Teo.

Anul acesta, selecţia lui Jean Marie Boursicot include un record de reclame românești selectate – 13, iar spotul românesc Gelozia – IQads – deschide evenimentul.

Noaptea este lungă, dar cu ajutorul cafelei pe care o vor putea face chiar spectatorii, zorii zilei vor găsi sala încă plină.

Cluj-Napocabeneficiază de prezenţa unui punct de vânzare Flanco, în Iulius Mall Cluj.

Partener al evenimentului: Whirlpool

Partenerii media ai evenimentului sunt postul de televiziune MTV România, postul de radio Pro FM, publicațiile Playboy, The One, InStyle și Șapte Seri, site-urile playboy.ro, one.ro, apropo.ro, 220.ro, iqads.ro, bestjobs.ro. Blogger-ul oficial al evenimentului este Cabral (cabral.ro).

Partenerii media locali sunt Radio Impuls, Monitorul de Cluj, Partytude.ro şi EvenimenteInCluj.ro.

Pentru mai multe detalii accesați: www.noaptea-devoratorilor-de-publicitate.ro

Pagină de Facebook: https://www.facebook.com/NoapteaDevoratorilordePublicitate

 

Sursă info și foto: www.evenimenteincluj.ro

Comments are closed.