Alege jobul potrivit doar la Târgul de Cariere!

Posted on October 27, 2012 by

share on facebook   

În perioada 31 octombrie – 1 noiembrie 2012 sute de joburi dintr-o varietate de domenii vor fi oferite la ediția de toamnă a celei mai mari rețele de târguri de cariere din țară și din Republica Moldova, care revine pe plan local, în Cluj-Napoca, la Iulius Mall.

Partenerul evenimentului este compania BG Soft, iar printre sponsori se numără Office Depot, SDL, Sykes, Steelcase și Terapia Ranbaxy. Participanții la acest târg vor mai putea intra în contact direct cu angajatori precum Bombardier, Continental, EastJob, Eurocount & Audit, Evalueserve, Genpact, GI Group, LEONI, Lugera & Makler, Luto Automotive, Qual Media sau Universal Alloy.

Târgul se adresează în special tinerilor cu vârstă cuprinsă între 20 și 30 de ani, studenți sau absolvenți, dar și altor persoane în căutarea unui loc de muncă.

Accesul este liber și se va face între orele 10.00-16.00.

În cadrul evenimentului va avea loc și un seminar, susținut de trainerul Adrian Rusu, inițiator și manager de proiect Cool Jobs. Workshopul este intitulat “Antrenament pentru cariera ta”, iar aici vor fi dezvoltate abilitățile și instrumentele necesare pentru o carieră în domeniile de interes. Un alt trainer va vorbi despre listele “to do” și planificare în general, pe plan personal și profesional. Înscrierile se pot face pe site-ul Târgul de Cariere, la adresa http://www.targuldecariere.ro/seminarii.php.

De asemenea, la evenimentul organizat la Cluj-Napoca, participanții au posibilitatea de a se înscrie la o tombolă, unde pot câștiga premii sugestive și amuzante – o chitară electrică, o lopată și un trafalet – cu ocazia campaniei din acest an, “Avem jobul care ți se potrivește”.

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea din România și din Republica Moldova, care aduce împreună sute de angajatori și mii de candidați. Proiectul, demarat inițial în 2006 de agenția Fapte, se desfășoară în prezent în parteneriat cu eJobs.ro, care a initiat anul trecut seria evenimentelor eJobs Expo.

Mai multe informații pe www.targuldecariere.ro

 

Sursa foto și info: www.evenimenteincluj.ro

Comments are closed.