Demochange in Cluj Napoca

Posted on September 3, 2012 by

share on facebook   

În perioada 28 august-12 septembrie, Clujul va găzdui cea de-a treia ediție a programului DemoChange in European cities. Acesta este o ramură a programului Erasmus Lifelong Learning Programme, program fondat de Comisia europeană.

Ceea ce ne propunem să descoperim este de ce există atât de mulți oameni ce emigrează din România, făcând un studiu de caz pe Cluj Napoca.

Din echipă fac parte,pe lângă 5 studenți din cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială-UBB,   studenți de la Universitatea Tehnică din Viena (TU Wien), Universitatea din Nicosia, HafenCity Universität Hamburg, Universitatea din Trieste și Politecnico di Milano.

Echipele vor fi coordonate de profesori din diverse arii de specializare(de la arhitectură și planning urban până la sociologie). Aceștia sunt:  Ingrid Breckner (HafenCity Universitaet, Hamburg-Germany),  Gesa Witthoeft(Technische Universitaet Wien, Austria), Massimo Bricocoli (Politecnico di Milano, Italy), Elena Marchigiani (Università di Trieste, Italy), Rudolf Poledna (Universitate Babes Bolyai Cluj-Romania) și Alessandra Swiny (University of Nicosia, Cyprus).

Dacă sunteți interesați de soluțiile pe care studenți vor încerca să le ofere sunteți invitați pe data de 11 septembrie 2012, începând cu ora 4 P.M. în cadrul Fabricii de Pensule(str. Henri Barbusse 59-61). De asemenea, studenți dornici în a ne ajuta pot să răspundă la un mini interviu despre motivele care i-au adus în Cluj. Pentru mai multe detalii, scrieți-mi un e-mail pe catalina.mironescu@yahoo.fr

Comments are closed.