Aducem zile însorite în Cluj

Posted on July 23, 2012 by

share on facebook   

Vara aceasta zilele vor fi mai senine pentru copii din centrele de zi ale FRCCF din Cluj deoarece proiectul Sunny Days e din nou în desfăşurare, la a 3-a ediţie. Sunny Days este un proiect realizat de AIESEC Cluj-Napoca în colaborare cu FRCCF și finanțat de Tineret în Acțiune.

Scopul acestui proiect este mărirea şanselor de incluziune socială a tinerilor cu posibilitaţi financiar-sociale reduse, prin dezvoltarea capacităţilor de comunicare şi socializare, conştientizarea rolului în societate şi acumularea de cunoştiinţe şi informaţii noi. Totul, într-un mediu internaţional susţinut de cei 11 voluntari care îi vor însoţi pe copii în activităţile zilnice, le vor preda lecţii şi îi vor iniţia în activităţi menite să le dezvolte personalitatea.

După prima şi cea de-a doua ediţie care au fost un succes, AIESEC Cluj Napoca şi FRCCF s-au alăturat şi pentru cea de-a treia ediţie ce se desfăşoară în perioada 02 iulie-24 septembrie în 3 centre de zi suţinute de FRCCF din Cluj. La fel ca în ediţiile trecute activităţile tinerilor împreună cu cei 11 voluntari veniţi din Estonia, Croaţia, Slovenia şi Moldova se vor centra pe deschidere culturală, toleranţa şi implicare socială mărind conştientizarea asupra rolului în societate prin activităţi diverse dar simple, lucru în echipă şi asimilarea de informaţii noi.

Toţi pentru o şansă egală încercăm să educam noile generaţii, fie prin activităţi ludice, poveşti cu morală, exteriorizare a sentimentelor prin artă sau învăţarea de noi moduri de a fi. Oricine este binevenit să contribuie la formarea sau iniţierea acestor copii alături de noi. Vă asteptam să ne sustineţi pe blogul http://sunnydayscj.wordpress.com/ şi pe pagina de facebook https://www.facebook.com/pages/Sunny-Days-30/142479119162456 .

Comments are closed.