Zilele Marketingului

Posted on May 27, 2012 by

share on facebook   

  Luna mai fost plină de evenimente pentru studentul clujean. Și se încheie la fel, în stil mare, cu Zilele Marketingului! Organizat de ASM (Asociația Studenților secției de Marketing) din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca, evenimentul va avea loc în perioada 28-30 mai 2012 la Bastionul Croitorilor. Sunt așteptați studenți de la toate facultățile care doresc să aibă succes în cariera pe care o vor urma, având în vedere importanța pe care marketingul o are în orice domeniu.

În cadrul Zilele Marketingului mai mulți speakeri vor susține prezentări despre conceptul de branding, respectiv Branding Corporativ, Personal și Individual. Câțiva dintre cei care vor vorbi sunt Marius Mocian, Ovidiu Moisescu, Diana Bota, Codruța Vîntu Kali. Evenimentul mizează pe interactivitate, motiv pentru care ASM organizează diverse concursuri cu premii pentru participanți. Detalii despre acestea pot fi găsite pe site-ul www.ZileleMarketingului.ro. Tot aici se fac și înscrierile. Participarea este gratuită, însă numărul de locuri este limitat.

Acesta este cel mai mare și cel mai de success eveniment de marketing din Cluj, aflat anul acesta la cea de-a șasea ediție. Așadar, tinerii clujeni care doresc să devină profesioniști desăvârșiți sunt încurajați să participe.

 

Sursa foto: www.cluj.24fun.ro

Comments are closed.