Târgul de Cariere te aduce mai aproape de jobul visat!

Posted on May 10, 2012 by

share on facebook   

E timpul să îți pregătești CV-ul! Târgul de Cariere vine la Cluj! Anul acesta, TdC va avea loc în perioada 15-16 mai 2012, la Casa de Cultură a Studenților. Marți și miercuri de la 10:00-16:00 te așteaptă 40 de companii și sute de joburi în domenii precum IT, inginerie, marketing, retail – dar nu numai. Liste cu angajatorii participanți pot fi vizualizate accesând următorul link: www.targuldecariere.ro/angajatori.php .

Acest eveniment se adresează atât angajatorilor, cât și persoanelor de orice vârstă care se află în căutarea unui loc de muncă. Pentru acestea, TdC oferă servicii de informare asupra drepturilor muncii, de orientare profesională personalizată, de consiliere pentru ocuparea unui loc de muncă și multe altele, derulând astfel Programul de Facilitare a Accesului pe Piata Muncii.

Din 2006, când a fost lansat la Cluj, TdC a cunsocut 23 de ediții în opt centre universitare și economice din România: Cluj-Napoca, Sibiu, Baia Mare, Brașov, Craiova, Oradea, Suceava și Târgu Mureș, devenind una dintre cele mai importante rețele de târguri de cariere din țară.

Fă primii pași în obținerea unui job,  vizitează Târgul de Cariere !

Foto: http://www.reportervirtual.ro

Comments are closed.