Mediul de Afaceri – cea mai bună idee pentru un viitor antreprenor de succes

Posted on May 10, 2012 by

share on facebook   

Camelia Moraru (profesor la Facultatea de Studii Europene), Olga Stanciu (de la compania Jolidon) și Dan Semenescu (antreprenor) sunt doar câteva dintre numele pe care SSE (Societatea Studenților Europeniști) le aduce în fața ta! În cadrul proiectului Mediul de Afaceri, ei vor ține discursuri, vor împărtăși din experiențele care le-au adus succesul, vor răspunde la întrebări și vor explica metodele inovatoare pe care le-au folosit în viața profesională. SSE își propune să ajute tineri studenți sau masteranzi (limita de vârstă este de 25 de ani) să facă primul pas în dezvoltarea propriilor afaceri.

70 de studenți norocoși vor participa la acest eveniment. Criteriile de selecție sunt formularul de înscriere, CV-ul și, opțional, un plan de afaceri conceput de aplicant. Participanții vor fi aleși de profesioniști în domeniu: antreprenori, profesori și specialiști în resurse umane.

Cei 70 de tineri vor descoperi direct de la oamenii de succes cum iau naștere “brandurile de Cluj”, își vor face contacte în domeniul afacerilor, vor constata posibilități de colaborare viitoare, vor participa la dezbateri, sesiuni de pregătire, simulări, evaluări, activități de business networking și vor vizita companii. În plus, 30 dintre aceștia vor fi consiliați în vederea lansării unor afaceri în termen de un an.

Mediul de Afaceri este mai mult decât un proiect, este o investiție în cariera ta!

MdA va avea loc în perioada 21-27 mai 2012 la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca. Pentru înscrieri și pentru mai multe detalii accesați linkul: www.mediuldeafaceri.ro .

Sursă foto: www.mediuldeafaceri.ro

Comments are closed.