Şcoală de vară în Germania

Posted on April 19, 2012 by

share on facebook   

Universitatea Bayreuth din Germania îţi oferă şansa să înveţi germana chiar de la ţara mamă. Dacă nu ai nici un plan pentru vara asta sau vrei să încerci ceva nou, să ai o experienţă unică, acum e momentul!
Se organizează o şcoală de vară care oferă cursuri de jurnalism, comunicare, artă şi literatură germană, studii europene, filmologie, drept sau ştiinţe europene şi cursuri de limba germană la orice nivel, aşa că ai de unde alege. Pe lângă acestea, se organizează excursii în Leipyig şi Dresden, proiecţii de filme în aer liber şi multe altele.
Programul are loc pe parcursul a trei săptămâni, începând din 5 august 2012 şi costă 900 de euro în care intră cazarea, şcolarizarea şi masa. Din cei 900 de euro, 100 trebuie depuşi chiar la început, după înscriere, restul urmând să fie daţi până în 30 iunie.
Înscrierea e foarte uşoară. Nu ai nevoie de recomandări din partea profesorilor, nici de atestate de limba engleză sau germană, nici să ai note strălucite la facultate. Tot ce trebuie să faci e să te înscri online pe site-ul http://sommeruni-bayreuth.de unde cauţi programul, completezi cererea şi gata.
Dacă poţi şi vrei, dare to go free to Germany !

sursa foto: http://newdelhi.daad.de/mainFrame/home/images/logobayreuth.gif

Comments are closed.