Sesiunea de comunicări științifice-Ecouri din Social

Posted on April 17, 2012 by

share on facebook   

Asociația Studenților Sociologi – CLUSTER – din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca are plăcerea de a invita studenții la cea de-a doua ediție a sesiunii de comunicări științifice „Ecouri din social”. Ediția de anul acesta se va desfășura în perioada 25-26 mai 2012, iar lucrările se pot trimite pentru a fi moderate până în data de 15 mai. Răspunsurile vor fi trimise până în data de 18 mai. Locația desfășurării se află la sediul Facultății de Sociologie și Asistență Socială, Str. Plugarilor, Nr. 35.

 

Evenimentul este adresat tuturor celor ce sunt studenți în cadrul unor facultăți cu profil social(sociologie, antropologie, asistenta sociala, științe politice, comunicare, marketing etc.).

 

Participanții vor avea oportunitatea de a se exprima într-un mediu academic și de primi feedback asupra lucrărilor lor. De asemenea, vor avea șansa de a cunoaște unii dintre cei mai mari sociologi din România care predau la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca(printre cei invitați în juriu se numără prof. univ. dr. Petru Iluț, conf. univ. dr. Marius Lazăr, conf. univ. dr. Irina Culic, conf. univ. dr. Rudolph Poledna, conf.univ. dr. Dan Chiribucă și alții). Ca avantaj, doritorii pot lua în vedere și ocazia de a vizita un oraș necunoscut pentru unii.

 

În plus, pe lângă acestea, se vor organiza și două ateliere de discuții la care vor fi invitați specialiști din domeniu, o vizionare de film și o mică petrecere pentru a le asigura participanților și organizatorilor un cadru mai informal de interacțiune.

 

Pe parcursul celor două zile de activități vor fi asigurate, din bugetul sesiunii, prânzul , în regim de catering la sediul facultății pentru toți studenții participanți, şi cazarea fiecărui participant din afara orașului Cluj-Napoca, pentru două nopţi. Asociația nu acoperă transportul spre Cluj Napoca și retur, respectiv pe parcursul celor două zile ale sesiunii, în schimb, dacă ai nevoie de îndrumări, le poţi scrie pe adresa de mail a organizației (clusterassociation@gmail sau asociatiacluster@yahoo.com).

 

Pentru înscriere și alte detalii referitoare la „Ecouri din Social”, vizitați pagina web a Asociației Studenților Sociologi din Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, CLUSTER: http://cluster.socasis.ubbcluj.ro.

Comments are closed.