Expoziţie a fotografului Victor Cristescu la Japan Play Transylvania

Posted on April 2, 2012 by

share on facebook   

Festivalul Japan Play Transylvania (JPT) va găzdui în zilele de 28 şi 29 aprilie o expoziţie de 20 de fotografii semnate Victor Cristescu, la Turnul Croitorilor din Cluj-Napoca.

 

Victor Cristescu este fondatorul Live Aeons Photography, nume sub care îşi desfăşoară activitatea de fotograf la numeroase evenimente live. Între iulie 2011 şi februarie 2012 au fost organizate 4 expoziţii ale fotografului Victor Cristescu, acestea bucurându-se de un feedback pozitiv din partea publicului.

 

Apariţia Live Aeons în cadrul festivalului JPT va aduce o galerie de 20 de imagini, ilustrând reprezentaţiile live ale toboşarilor trupei nipone Yamato, din cadrul concertului acestora în Polonia din 16 martie 2012. Trupa Yamato a fost înfiinţată în anul 1993, bucurându-se de un real succes în Japonia şi promovându-şi muzica prin turnee în peste 50 de ţări. Cel mai recent spectacol al grupului nipon se numeşte Gamu Shara – The Beat of Courage- un show unic, unde sincronizarea perfectă şi tehnicitatea interpretării se îmbină cu naturaleţea şi spontaneitatea mişcărilor. Instrumentele de percuţie japoneze, costumele tradiţionale şi dinamismul interpreţilor sunt o marcă culturală a tradiţiei nipone, surprinse cu succes în fotografiile lui Victor Cristescu.

Reamintim că accesul la Turnul Croitorilor în cadrul JPT va fi gratuit.

 Adriana Solovei Responsabilă cu presa Telefon: 0757.745.363

 

 

E-mail: adriana@japan-play.com

Comments are closed.