Maratonul de Discursuri – Toastmaters Cluj

Posted on April 1, 2012 by

share on facebook   

Pe data de 3 aprilie 2012 Toastmasters Cluj invită clujenii, în număr cât mai mare, la Maratonul de Discursuri. Acest eveniment se va desfășura în cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării(str. General Traian Moșoiu, nr.71), în amfiteatrul V/2, începând cu ora 19:00.

Concursul va fi organizat pe 3 secțiunii: discursuri pregătite, discursuri improvizate și evaluări.

  • Secțiunea de discursuri pregătite cuprinde maxim doisprezece discursuri ce vor fi pregătite de membrii Toastmasters Cluj și vor avea o durată de aproximativ 7 minute. Temele discursurilor rămân la latitudinea concurenților, juriul având menirea de a nota prestația concurenților pentru a decide câștigătorii.
  • Secțiunea de discursuri improvizate constă în alegerea, de către organizatori, a unui subiect, pe care mai apoi concurenții vor trebui să „încropească” un discurs scurt, de două minute, după ce au avut la dispoziție doar 20 de secunde de gândire.
  • În secțiunea de evaluări concurenții vor trebui să urmărească un discurs înregistrat, iar apoi, pe parcursul a patru minute, vor trebui să îl evalueze.

 

Pentru mai multe detalii despre eveniment puteți vizita pagina Toastmasters Cluj.

 

 

sursă articol&foto:http://cluj.toastmasters.ro

Comments are closed.