Expoziție a artistului japonez Akinori Oishi în premieră în România, la Japan Play Transylvania

Posted on March 31, 2012 by

share on facebook   

Festivalul Japan Play Transylvania ce are loc la Cluj-Napoca între 28-29 aprilie anunță că va cuprinde și o expoziţie inedită de lucrări. Acestea sunt semnate de reputatul grafician nipon Akinori Oishi și vor putea fi admirate în cele două zile ale evenimentului în holul Casei de Cultură a Studenţilor.

Lucrările lui Akinori Oishi sunt create cel mai frecvent în pix sau cariocă și se concentrează pe animaţiile interactive, fiind formate adesea dintr-o multitudine de caractere grafice mici și repetitive.

Akinori Oishi s-a născut în Japonia în 1972 şi a studiat Artele Plastice la Universitatea de Arte din Kyoto, precum şi multi-media la International Academy of Media Arts and Sciences (IAMAS), în Ogaki, Japonia. În 2001, a câştigat premiul MILIA (International Multi-Media Fair in France). Ulterior, a lucrat în studioul francez de creaţie în design TeamcHmAn, până în 2003. Pe lângă activitatea de artist grafic, Akinori Oishi este profesor la Universitatea de Arte Tama din Tokyo, precum şi profesor-asociat la Universitatea de Arte şi Design Laussane din Elveţia.

Așadar, sunteți așteptați la o expoziţie grafică creativă şi non-conformistă, o premieră pentru România! Iar cei interesați îi pot vizita blogul artistului aici: http://blog.aki-air.com.

 

Comments are closed.