Au început înscrierile în competiţia Galei Societăţii Civile 2012

Posted on February 17, 2012 by

share on facebook   

Zece ani dedicati promovarii sectorului non-profit

Inscrierile in cadrul Galei Societatii Civile,ajunsa la editia aniversara de zece ani, sedesfasoara in perioada 9 februarie – 13martie 2012.

Pentru mai multe informatii participantii au la dispozitie Ghidul de inscriere, in care suntdescrisi pasii care trebuie parcursi, siRegulamentul competitiei.

Incepand cu acest an reprezentantiisectorului non-profit au posibilitatea sainscrie programe cu caracter pemanent, care nu au o perioada determinata deimplementare si un buget fix si care nusunt finalizate, din orice domeniu deactivitate, in sectiunea Programe nouintrodusa in structura competitiei.Descrierea sectiunilor competitiei poate fiaccesata de aici.

Proiectele inscrise in competitie vor fievaluate si notate de catre un juriu format din peste 60 de specialisti.

Initiata in anul 2002, de-a lungul celor noua editii ale Galei Societatii Civile, au fost inscrise in competitie 1.160 de proiecte, semnate de catre organizatii non-profit, neguvernamentale, grupuri de initiativa sau persoane fizice. Inca de la prima editie, cand au fost inscrise 38 de proiecte in competitie, misiunea Galei a ramas aceeasi, aceea de a promova si premia activitatea sectorului non-profit. La ultima editie, care a avut loc anul trecut, au fost inscrise in competite aproape 200 de proiecte.

Detalii: http://www.galasocietatiicivile.ro/

Comments are closed.