incubator107 dă leapșa spre Cluj

Posted on February 10, 2012 by

share on facebook   

incubator107 era, în 2011, locul în care oricine poate învăța pe oricine orice, o mansardă în buricul Bucureștiului, la Hala Traian. incubator107 în 2012 este ideea că ORIUNDE, oricine poate învăța pe oricine orice. Caravana incubator107 pornește spre Cluj: ne cunoaștem, ne curtăm, ne decidem, te inițiem și continuăm împreună.

Lăsăm poezia și-o spunem pe-aia dreaptă – habar nu ai ce-i un incubator107. Hai să te dumirim. Te purtăm pe sus, în uichendul 18-19 februarie, din Fabrica de Pensule, în L’Atelier și în Samsara, să experimentezi pe pielea ta. Te lăsăm paf cu un maraton de ateliere: înveți să jonglezi, te automasezi, reciclezi creativ, faci origami și hârtie 3D, feng shui și yoga acrobatică, dansezi jazz dance, devii scriitor, te cufunzi în povestea cafelei și dai pe gât o dușcă de ceai african. Bașca, concert Late Summer.
incubator107 – l-ai văzut, l-ai plăcut, un concurs e de trecut! Dacă ai un grup de prieteni sau un ONG și sunteți convinși că e nevoie de un incubator în Cluj, înscrie-te în concurs până pe 16 martie, donează 50 lei la pușculița pentru drumul lung și anevoios, completează oracolul caravanei, și juriul ne cerne finaliștii.

Proba de foc îți cere un maraton de ateliere! Pe 7-8 aprilie venim năvală cu juriul peste tine, te iscodim, te hărțuim și spunem tare: ești sau nu ești tu cel care?
Tu ești! Te inițiem, te testăm, te găzduim la noi, te punem la treabă, te punem la tablă, te aplaudăm, ne bucurăm, creștem, creștem, creștem. Nu-i de glumit, pe 6 mai ești gata de piuit!
Pe 12 mai lansezi singur-singurel prima Nocturnă incubator107. Păzea că vine!

Iată aici cum a început Caravana incubator107 @ Iași.

Eveniment recomandat de Go Free.

Comments are closed.