Dă voce ONG-urilor!

Posted on January 24, 2012 by

share on facebook   

 

Acesta este mesajul celor de la YAA Young Professionals.  Aceştia au inceput proiectul “Civic Vox”, al cărui public ţintă vizează ONG-urile care au nevoie de un impuls în ceea ce priveşte comunicarea.

Cei de la YAA spun că “scopul nostru este să dăm voce ONG-urilor.. să ne punem experienţa noastră şi pasiunea la lucru, într-o manieră care să ne reprezinte şi în care efortul nostru să conteze – să ne implicăm activ şi voluntar comunicarea proiectelor organizaţiilor non-guvernamentale. Vrem să facem asta pentru că ştim că ONG-urile au resurse limitate şi de cele mai multe ori comunicarea este lăsat pe planul doi din acest motiv. Sunt foarte multe proiecte extrem de importante pentru dezvoltarea societăţii, dar care nu sunt suficient de cunoscute şi susţinute. Noi avem experienţă, dar şi dorinţă, de a ajuta şi a face auzită vocea organizaţiilor care fac proiecte pentru mai bine.”

 

Platforma CivicVox presupune în principiu următoarele:

  • Selecţia ONG-urilor
  • Consultarea acestora în vederea construirii unui brief de comunicare
  • Realizarea unor sesiuni interne IAA YP de brainstorming + generare de idei
  • Realizarea şi livrarea unui plan de comunicare
  • Găsirea unor persoane voluntare ( în special studenţi ) care să se implice în implementarea planului de comunicare şi sustinerea acestor persoane voluntare în vederea obţinerii de rezultate optime în punerea în practică a planurilor generate.

 

Aşadar, pentru cine e interesat, îşi poate înscrie ONG-ul: civicvox@iaayp.ro

Pentru mai multe informaţii: www.iaayp.com ( sursa foto )

Comments are closed.