Conferinţa Naţională Toastmasters

Posted on November 14, 2011 by

share on facebook   

Clubul Toastmasters Cluj – Speaking & Leadership organizează Conferința Națională Toastmasters Cluj. Acesta va avea loc în data de 19 noiembrie 2011, la Hotel Topaz şi se adresează tuturor celor care doresc să își dezvolte abilitățile de vorbit în public și leadership.

Programul conferinței este următorul:

08:30 – Înregistrare participanți

09:00 – Workshopuri

13:00 – Pauza de prânz

15:00 – Concursul de discursuri pregătite

17:00 – Concursul de discursuri improvizate

18:30 – Moment artistic

19:00 – Gala de premiere şi cină

Workshop-urile vor fi  pe teme din sfera leadership‐ului și a vorbitului în public si vor fi susţinute de Cristina Varo, Mihai Gotiu şi Adrian Rusu.

Concursul de discursuri pregătite va conţine 12 discursuri, pregătite de membrii Toastmasters, fiecare cu durată de 5‐7 minute. Temele discursurilor sunt la liberă alegere, iar juriul va avea sarcina de a evalua prestația vorbitorilor și de a decide câștigătorii.

 

Concursul de discursuri improvizate va consta în prezentarea unui scurt discurs pe un subiect stabilit de organizatori. Odată ce li s‐a comunicat subiectul, fiecare concurent are 20 de secunde de gândire, urmând ca după aceea să improvizeze un discurs cu durata de 2 minute.

Taxa de participare este de 90 RON, iar plata se va realiza prin transfer bancar. Mai multe informaţii despre eveniment pot fi gasite la adresa: http://cluj.toastmasters.ro/

Toastmasters International este o organizaţie non‐profit care gestionează cluburi din întreaga lume, cu scopul de a îşi ajuta membri să îşi dezvolte abilităţile de vorbit în public şi leadership.

 

Toastmasters Cluj a luat ființă în Octombrie 2009 și în prezent are 40 de membri înscriși. În cadrul întâlnirilor noastre săptămânale, membrii au ocazia să își exerseze abilitățile de vorbit în public, prin pregătirea unor discursuri, care vor fi evaluate de ceilalți membri prezenți, după rețeta Toastmasters.

Contact:   Mircea Vădan – Vicepresedinte de PR

mircea.vadan@toastmasters.ro

0741 054 717

Comments are closed.