Campionatul Naţional Universitar de Baschet 3×3 – înscrierile continuă

Posted on November 4, 2011 by

share on facebook   

Student Cup 2012 este denumirea Campionatului Naţional Universitar de Baschet 3×3, masculin şi feminin, desfăşurat în premieră pentru România de Asociaţia Student Sport. Sub deviza Dacă e marţi, e baschet, Student Cup îşi propune să devină un punct de referinţă al mişcării sportive universitare. Evenimentul prinde contur iar înscrierile continuă.

La nici două săptămâni de la lansare, organizatorii se bucură de un număr neaşteptat de echipe înscrise, de entuziasmul studenţilor, de telefoanele şi mailurile de încurajare primite din întreaga ţară. Adrian Socaciu, unul din fondatorii Student Sport, a declarat: „Suntem impresionaţi de sprijinul organizaţiilor, profesorilor, partenerilor nostri fără de care acest eveniment nu ar fi putut avea loc, dar mai ales de cuvintele de mulţumire pe care le primim, ceea ce ne facem să credem cu mai multă pasiune în proiect. Dorim să ne facem auzit mesajul din spatele acestei competiţii – acela de a reînvia spiritul sportiv – iar obiectivul nostru este foarte aproape de a fi atins într-un cadru bine organizat.”

Evenimentul strânge susţinători care au punctat nevoia unui asemenea campionat. George Ogăraru salută “initiaţiva originală a celor de la Student Sport de a implica în competiţii sportive tinerii studenţi. Sportul este, de milenii, un mijloc excepţional de educare şi disciplinare a corpului şi a minţii, iar când cele două lucrează împreună rezultatele sunt fantastice. Este extraordinar ca şi studentul român să poată participa la activităţi sportive de calitate, ce stimulează o competiţie benefică şi deschide porţi către viitor. Alăturaţi-vă şi voi!”

Cei care nu s-au înscris încă o pot face până în 20 noiembrie pe site-ul oficial Student Sport, www.studentsport.ro. Acolo vor găsi mai multe informaţii despre formatul competiţiei, regulament, programul de desfăşurare, etape, fotografii şi, bineînţeles, multe surprize.

Mingea de început va fi aruncată simultan în 23 de centre universitare, iar cei 9 000 de studenţi participanţi vor juca sub emblema facultăţii din care fac parte. Pe întreaga perioadă a desfăşurării Student Cup, absenţele studenţilor înscrişi vor fi motivate iar prezenţa în sălile de sport obligatorie. Mai mult, se vor oferi diplome, medalii şi, evident, premii substanţiale în valoare de 15.000 euro: iPhone-uri, excursii la munte, bilete la meciuri, mingi, echipamente sportive iar învingătorii se vor bucura de un stagiu de pregătire în străinătate.

Denisa Dan
PR & Communication Manager
Asociaţia Student Sport România

Comments are closed.