Webinar: “Cum organizăm un eveniment de tineret în mediul rural?”

Posted on June 9, 2023 by

share on facebook   

Webinarul “Cum organizăm un eveniment de tineret în mediul rural?” va avea loc online, pe platforma de Zoom, pe 14 iunie, de la ora 17:30 și va dura aproximativ 1h 30 min.

Sesiunile sunt dedicate în special tinerilor din comunitatea European Youth Village (tinerii din grupurile de inițiativă din Satele Europene de Tineret – care poartă sau au purtat titlul, membrii Rețelei RITM, tineri care au participat la seminarele Rural Youth Connect, voluntari ai Guvernanței EYV etc).

Evenimentul va fi facilitat de Andra Camelia Cordoș și echipa Go Free.
Atelierul este centrat pe organizarea evenimentelor sub umbrela programului Satul European de Tineret (principii de bază, pregătire, implementare, evaluare și follow-up, recomandări, Q&A).

Pentru a participa te rugăm să îți confirmi participarea formular aici. Linkul de Zoom va fi publicat pe grupurile interne ale programului European Youth Village.

Atelier oferit de “Centrul de resurse #YesLove” gestionat de Go Free, în parteneriat cu programul European Youth Village, în cadrul proiectului “Centrul #YesLove: Solidaritate în comunitate”, proiect finanțat prin Corpul European de Solidaritate.

Leave a Reply