Înscrie-te la atelierul de introducere în facilitare grafică!

Posted on February 5, 2023 by

share on facebook   

Cum creăm conținut vizual reprezentativ și #inclusiv atunci când organizăm ateliere cu și pentru tinerii din comunitățile noastre? Care este importanța acestui tip de conținut? 

Haide și tu sâmbătă, 11 februarie, orele 10-13:30, la Atelierul de Introducere în Facilitare Grafică pentru a afla răspunsul! 

Gazda atelierului este Diana Ghindă, practician în lucrul cu grupuri de peste 20 ani, cu formări de bază și avansate în training, facilitare, coaching, Art of Hosting and Harvesting Meaningful Conversations, Theory U și facilitare grafică. Orice se poate învăța, învățarea este o călătorie care nu ia sfârșit niciodată și învățăm mai bine #împreună.   

Acest atelier este pentru tine dacă:

  • ai între 16-30 de ani;
  • vrei să folosești mai mult flipchartul în practica ta (training, facilitare, ateliere, conferințe, cursuri online etc.);
  • vrei să îți îmbunătățești scrisul la flipchart;
  • vrei să gândești metafore vizuale pentru conținutul tău;
  • vrei să exersezi scrisul și desenatul la flipchart și să ai flipcharturi mai frumoase, chiar dacă nu ai talent la desen.

Pe parcursul a 3 ore și jumătate, vom învăța: 

  • să scriem drept și lizibil la flipchart; 
  • cum să atragem atenția participanților prin chenare, umbre, simboluri, metafore vizuale și alte forme de subliniere; 
  • cum să salvăm timp dacă ne pregătim template-uri de acasă;
  • cum să alegem instrumentele potrivite. 

Atelierul va avea și o parte practică, unde vom exersa #împreună. 

Pentru participare nu e nevoie să aduci materiale, le vom pregăti noi pentru tine. Adu însă cu tine curiozitatea de a pune întrebări și câteva idei de ateliere în care îți propui să aplici ceea ce vei învăța la atelier.
Atelierul va avea loc în Cluj-Napoca.

Înscrie-te până la data de 8 februarie completând formularul online aici. Rezultatele selecției vor fi anunțate prin email, pe data de 9 februarie.

Atelierul este organizat în cadrul proiectului Centrul #YesLove: Solidaritate în Comunitate, implementat de Go Free – Asociația pentru Sprijinirea Societății Civile cu sprijinul financiar al programului Corpul European de Solidaritate.

Leave a Reply