Haide la Seminarul de tineret Dialog Inclusiv #2 din Cluj-Napoca

Posted on July 16, 2022 by

share on facebook   

Go Free – Asociația pentru Sprijinirea Societății Civile în parteneriat cu GAL Someș-Nadăș organizează în perioada 25 iulie-2 august 2022, în Cluj-Napoca, cel de-al doilea Seminar de tineret din proiectul “Dialog Inclusiv – Conectăm politicile de tineret la tinerii cu oportunități reduse”, finanțat prin programul Erasmus Plus al Uniunii Europene.

APLICĂ și tu cel târziu până la DATA LIMITĂ de 22 IUNIE ora 20:00 dacă:

  •  ai vârsta cuprinsă între 14 și 30 de ani,
  •  locuiești, studiezi sau lucrezi oriunde în județul Cluj, în mediul urban sau rural sau vrei să urmezi o facultate la Cluj-Napoca,
  •  vrei să îți dezvolți competențele de participare și implicare în comunitate,
  •  crezi că tinerii ar trebui să aibă un cuvânt de spus în deciziile publice,
  •  vrei să cunoști alți tineri și să interacționezi cu factori de decizie din județul Cluj,
  •  vrei să înveți mai multe despre implicarea tinerilor în dezvoltarea politicilor de tineret inclusive,
  •  crezi că în județul Cluj nu există suficiente oportunități de implicare adresate tinerilor cu oportunități reduse și vrei să schimbi lucrul acesta,
  •  îți dorești să participi într-o experiență de învățare în contextul programului Erasmus+ și să primești un Certificat Youthpass, recunoscut la nivel internațional.

Înscrierea la seminar se face completând formularul de înscriere până la data de 17 IULIE, ora 20:00.

Seminarul Județean de Tineret se va axa pe 4 domenii strategice: Viață sănătoasă, Drepturile tinerilor, Spații pentru tineri, Mediul înconjurător. Programul evenimentului, dar și o descriere a proiectului, este disponibil în Infopackul de mai jos.

Activitățile împuternicesc tinerii să se implice în comunitate ca parte activă, creând contexte de învățare în care vocea tinerilor să fie auzită și ideilor lor să fie valorificate. Tinerii vor învăța să acționeze împreună și să devină vizibili, vor dobândi capacitatea de a participa în mod activ și solidar la viața comunității și de a-și canaliza energia în mod constructiv pentru a produce schimbări atât la nivel personal, cât și la nivelul grupurilor/ comunităților din care fac parte.


Activitățile vor avea loc în Cluj-Napoca conform programului de mai jos:


Mai multe detalii privind obiectivele și agenda evenimentului, precum și aspectele logistice, puteți găsi în INFOPACK-ul de aici

Dacă vrei să vezi cum a fost la primul Seminar de Tineret poți citi articolul de aici sau urmărește-ne pe pagina de instagram @asociatiagofree .

Leave a Reply