Youth Café: studenții își fac vocea auzită!

Posted on May 18, 2022 by

share on facebook   

OSUBB – Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai și Asociația GO FREE te așteaptă în zilele de 21 și 22 mai 2022 la o cafea în care discutăm despre viața tinerilor din Cluj-Napoca. Vrem să aflăm care sunt la acest moment problemele și nevoile tinerilor din Cluj-Napoca, dar și ce soluții putem genera împreună pentru ele.

Activitatea face parte din proiectul “Dialog Inclusiv – conectăm politicile de tineret la tinerii cu oportunități reduse”, implementat prin programul Erasmus Plus. Vei primi un Certificat YouthPass în urma participării.

Fie că vorbim de procesul educațional, interacțiunile sociale pe care avem, accesul la resurse, drepturile tinerilor, dezvoltare profesională sau mediul înconjurător etc, vrem să facem o radiografie a problemelor actuale ale tinerilor din județul Cluj și să generăm soluții pentru ele. Pe urmă le includem într-o strategie de tineret.

La această activitate pot participa tineri care studiază, lucrează sau locuiesc în Cluj-Napoca sau în orice localitate din județul Cluj, cu vârsta între 18 – 30 ani. Activitățile se vor desfășura în Cluj-Napoca, conform agendei:

Sâmbătă, 21 mai, ora 14:30 – 17:30 – YouthCafe @ Studio 26, Piezisa 26 400371 Cluj-Napoca
*prima cafea e din partea organizatorilor GO FREE & OSUBB

Duminică, 22 mai, ora 14:30 –  16:30 – #DialogInclusiv: tinerii și politicile de tineret – discuții în Hașdeu – Cantina Hasdeu, sala C4

Mai multe detalii și un formular simplu de confirmare a participării vei găsi aiciCompletarea acestui formular reprezintă confirmarea ta la activitate. Te poți înscrie cel târziu până pe 20 mai ora 23:59.

Mai multe informații despre proiect aici.

Leave a Reply