Cafe Journalism for Justice #10: Ce putem face mai bine împreună în 2020?

Posted on December 10, 2019 by

share on facebook   

Lansăm azi, de Ziua Internațională a Drepturilor Omului, invitația de a participa la cea de-a 10-a ediție a întâlnirilor Cafe Journalism for Justice, care va fi găzduită de tinerii din cadrul Școlii de Jurnalism Comunitar StReEt. Evenimentul va avea loc pe data de 13 decembrie, de la ora 17:00, în spațiul de la K+ Community (str. Memorandumului nr. 3).

Haide să discutăm despre “Ce putem să facem mai bine #împreună în 2020?”.

Fie că dorești să afli mai mult despre modul în care voluntarii Go Free au folosit jurnalismul comunitar pentru a da vizibilitate unor comunități și grupuri vulnerabile în 2019 sau vrei să ne spui care e acel subiect despre care ți-ai dori să citești mai multe materiale ori vrei să înveți chiar tu cum să faci jurnalism comunitar, noi te așteptăm #cudrag.

În cadrul evenimentului vor fi expuse și materiale din activitatea Go Free și a jurnaliștilor comunitari în 2019.

În cadrul evenimentului vom avea și o degustare de produse locale din satul Berindu, comuna Sînpaul, primite de la antreprenori locali. Pe parcursul anului, Asociația Go Free a fost prezentă în comunitatea din Sînpaul în cadrul unor inițiative pe care le-a implementat la nivel local – programul European Youth Village, Școala de Jurnalism Comunitar #StReEtisON ori proiectul “Sînpaul-Un sat pentru tineri”.

Pentru o mai bună organizare te rugăm să confirmi participarea la unul dintre membrii Go Free sau prin email la asociatiagofree@gmail.com . Spune-ne în câteva cuvinte cine ești și ce ți-ai dori să aflii în cadrul evenimentului ori despre ce idei vrei să ne vorbești.

Evenimentul Cafe Journalism for Justice #10: “Ce putem face mai bine împreună în 2020” este organizat de Go Free-Asociația pentru Sprijinul Societății Civile în cadrul proiectului Școala de Jurnalism Comunitar StReEt (ediția 2019-2020), cu sprijinul programului Corpul European de Solidaritate.

Leave a Reply