[Video] Activități nonformale și jurnalism comunitar la Ziua Tinerilor #Sînpaulieni

Posted on July 18, 2019 by

share on facebook   

Ziua Tinerilor Sînpaulieni* ne-a adus împreună pe 13 iulie, la Căminul Cultural din #Sînpaul2019European Youth Village. S-a lăsat cu joc și joacă pentru cei mici, incursiuni in jurnalismul comunitar pentru cei mari, proiecție de film, muzică, dans și zâmbete pentru toată lumea bună.

Asociația Go Free împreună cu Grupul de Inițiativă a Tinerilor din Sînpaul- #SatulEuropeandeTineret, cu sprijinul Primăriei Sînpaul, a pus la cale următoarele activități:

16:00-17:00 Jocuri și activități nonformale pentru copii și tineri

17:00-18:00 Exerciții de impovizație în teatru cu actorul Ionuț Șerban

18:00-19:00 Lansarea proiectului “Școala de Jurnalism Comunitar StReEt”, ediția a 2-a, implementată cu sprijinul programului Corpul European de Solidaritate.
Expoziție de fotografie: „#Sînpaul2019: pe drumul solidarității” – fotografii cu și despre Sînpaul și tinerii din comună

19:00-21:00 Proiecție de film (Coco) la Căminul Cultural

Ziua Tinerilor Sînpaulieni este un eveniment inițiat de “Go Free – Asociația pentru Sprijinirea Societății Civile”, în cadrul proiectului “Școala de Jurnalism Comunitar StReEt” ediția 2019-2020, finanțat prin programul Corpul European de Solidaritate al Uniunii Europene.

Fotografii de la eveniment sunt disponibile pe pagina de Facebook Go Free aici.

În 2019 comuna Sînpaul poată titlul de Sat European de Tineret, alături de alte 3 comune din județele Bacău (Comuna Sascut), Prahova (Comuna Izvoarele), Maramureș (Comuna Copalnic-Mănăștur). Inițiativa își propune să creeze mai multe oportunități de implicare pentru tinerii care locuiesc la sat.

PS: Cuvântul “#Sînpaulieni” este un termen inventat și adoptat de tinerii care au luat parte, în ultimul an, la activitățile organizate de Asociația Go Free.

Leave a Reply