Go Free organizează Trainingul “Management de Proiect: de la idee la implementare”

Posted on May 29, 2017 by

share on facebook   

Ai o idee pe care îți dorești să o pui pe “hârtie” și să o transformi într-un proiect sau o campanie, dar nu știi exact deLOGO_GoFree unde să începi și cum să o dezvolți pentru a produce un impact?

Vrei să vii cu iniţiative noi şi soluţii la probleme de care te loveşti zilnic în comunitatea ta sau cu care cei din jurul său se confruntă, dar nu cunoşti care sunt paşii pe care ar trebui să-i faci pentru a produce schimbarea dorită?

Dacă răspunsul este da, îţi propunem să iei atitudine! Dacă ai minim 17 ani, ești elev sau student, voluntar sau lucrezi deja și vrei să-ţi pui în aplicare ideile creative acest curs ţi se potriveşte.

„Go Free – Asociaţia pentru Sprijinirea Societăţii Civile” lansează apelul pentru înscrieri în cadrul cursului de formare „Scriere și Management de Proiect – de la idee la implementare” ce va avea loc în data de 11 iunie, în intervalul orar 12:00-18:00 (6 ore), în Cluj-Napoca.

Ce vei învăța în cadrul acestui training?

>Vei învăţa să identifici nevoile şi să stabileşti scopul şi obiectivele SMART ale proiectului.

>Afli care este ciclul unui proiect – de la idee la implementare.

>Vei fi capabil să utilizezi instrumente de planificare a activităţilor într-un proiect (ex. WBS, diagrama Gant).

>Vei înțelege cum gestionezi eficient resursele de care dispui.

>Vei învăţa să realizezi un buget de proiect.

>Vei putea să-ți comunici în mod coerent activitățile proiectului.

>etc.

Participanţii la acest training pot opta să facă practică în cadrul Asociației Go Free, care oferă sprijin în demarea unui proiect/unei campanii de către cei interesați. În urma implementării proiectului/campaniei Asociaţia Go Free poate elibera, la solicitarea celor implicaţi, o adeverinţă de practică/internship specificând cunoştinţele şi competenţele acumulate de echipa de proiect.

Cine este trainerul?

Andra Camelia Cordoş este trainer acreditat CNFPA şi coordonator de proiecte, cu o experienţă de peste 10 ani. În calitate de coordonator de proiecte a implemetat campanii şi proiecte atât cu caracter local, cât şi internaţional. Andra a fost managerul proiectului “StReEt”, implementat de Go Free în perioada 2015-2016 în 4 județe din România și care a fost desemnat Proiectul de Voluntariat al Anului în Domeniul Activism Civic și Drepturile Omului (2016).

Cum te înscrii?

Înscrierile se fac până miercuri 7 iunie, ora 23:59, în limita locurilor disponibile (pe principiul primul venit-primul servit), prin transmiterea unui email care să cuprindă următoarele informații:

Nume și prenume:

Telefon:

Domeniul în care activezi sau care reprezintă un interes pentru tine:

Spune-ne dacă ai deja o idee pe care ți-ai dori să o dezvolți:

Taxa de participare este de 70 lei (organizatorii asigură coffee break-urile și materialele necesare activităților) și poate fi achitată online în contul Asociației Go Free sau organizatorilor. Înscrierea reprezintă asumarea prezenţei la curs. Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta la adresa asociatiagofree@gmail.com . Participanţii vor fi anunţaţi prin email cu privire la detaliile administrative.

Leave a Reply