O seară de jurnalism cu Go Free: lansare revistă și internship

Posted on March 5, 2015 by

share on facebook   

Spunem pas introducerilor și intrăm direct în subiectul care ne interesează. Pe data de 11 martie, de la ora 20:00 ești invitat să petrecem afisa3împreună o oră de conversații creative, orientate spre acțiune, într-un spațiu pe care noi îl considerăm lipsit de prejudecăți: La Perne (Calea Turzii, nr.18).

Ne-am propus să dedicăm această seară jurnalismului cetățenesc. Ne dorim în primul rând să sărbătorim împreună cu prieteni lansarea noului număr al Revistei Go Free, construit în mare parte din povești ale oamenilor pe care noi i-am întâlnit în ultimul an – absența noastră este parțial motivată, vei afla de ce.

Apoi, trebuie să știi că redacția Go Free lansează un nou internship, ce se va desfășura pe o perioadă de 2 luni, începând cu luna aprilie. Dacă te numeri printre cei cinci tineri pe care noi ni-i dorim să devină parte a echipei Go Free, te așteptăm La Perne să ne cunoaștem. Internshipul va avea în centru tema respectul pentru diversitate, toate materialele media realizate în această perioadă abordând subiecte din această arie.

Pentru informații suplimentare ne poți contacta la adresa de email asociatigofree[at]gmail.com .

 

Leave a Reply