Go Free: Workshop practic de Scriere de proiecte

Posted on February 23, 2014 by

share on facebook   

Ai o idee? Sau poate ai mai multe idei? Dă-le o formă, setează-ți niște obiective, stabilește-ți cu grijă publicul țintă, fă-_DSC8557ți un draft de activități și caută susținere pentru proiectul tău.

Asociația Go Free lansează apelul pentru înscrieri în cadrul Workshopului practic de Scriere de proiecte ce va  avea loc sâmbătă, 1 martie 2013, între orele 12:00-18:00 (Cluj-Napoca).

Ce vei învăța?

  • Să identifici nevoile grupului țintă şi să stabileşti scopul şi obiectivele SMART ale proiectului;
  • Să redactezi propriul draft de proiect;
  • Să utilizezi instrumente de planificare a activităţilor într-un proiect (ex. WBS, diagrama Gant);
  • Unde și cum să cauți sprijin finaciar pentru proiectele tale;

(Opțional!!) Participanţii care sunt interesați au oportunitatea de a demara un proiect/o campanie cu sprijinul Asociaţiei Go Free. În urma implementării proiectului/campaniei Asociaţia Go Free poate elibera, la solicitarea celor implicaţi, o adeverinţă de practică/internship specificând cunoştinţele şi competenţele acumulate de echipa de proiect.

Cine este trainerul?

Andra Camelia Cordoş este fondatorul Asociației Go Free, trainer acreditat CNFPA şi coordonator de proiecte de tineret, cu o experienţă de peste 5 ani în coordonarea și implementarea proiectelor cu caracter național sau internațional.

Cum te înscrii?

Înscrierile se fac până joi 27  februarie, ora 23:59, în limita locurilor disponibile, automat prin completarea formularului de înscriere disponibil online aici (pe principiul primul venit-primul servit). Odată cu completarea acestui formular vă asumați responsabilitatea de a vă prezenta la workshop. Fiecare participant va primi o diplomă de participare.

Taxa de participare este de 20 lei.

Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta la adresa asociatiagofree@gmail.com. Participanţii vor fi anunţaţi prin email cu privire la detaliile administrative.

Comments are closed.