Asociația Go Free – din nou în finala Galei Naționale a Voluntarilor

Posted on November 26, 2013 by

share on facebook   

Veștile bune nu vin niciodată singure. Așa se face că în ultimele zile energia pozitivă și-a făcut cuib în mijlocul voluntarilor Go logoFree. Astăzi am primit vestea minunată de la organizatorii Galei Naționale a Voluntarilor 2013:

FELICITARI!!! Faci parte din finalistii Galei Nationale a Voluntarilor, editia 2013.  Iti multumim pentru toata munca depusa in 2013 in folosul comunitatii, iti multumim pentru dedicare, pentru timpul tau si tot efortul depus.”

Proiectul “Jurnalism Creativ pentru Democrație” se numără printre cei trei finaliști la categoria “Proiectul anului“, domeniul “Activism și drepturile omului”. Vă mulțumim tuturor pentru suportul pe care ni l-ați arătat în implementarea acestui proiect, și le mulțumim tuturor tinerilor implicați, partenerilor noștri – Fundația Academia Civică – Memorial Sighet, Universitatea Babeș-Bolyai, RomaniaPozitivă.ro, și foștilor deținuți politici care ne-au inspirat și ne-au susținut în acest proiect.

Puteți susține proiectul Asociației Go Free printr-un vot aici (nu este nevoie de cont). Nota finală a fiecarei nominalizări se va calcula dupa algoritmul 80% votul juriului și 20% votul publicului. Câștigătorii vor fi anunțați și premiați direct la Gala din 12 decembrie 2013.

Lista completă a finaliștilor din acest an este disponibilă aici.

Comments are closed.