Am dat startul înscrierilor pentru cea de-a treia ediție a Galei Go Free Awards

Posted on May 23, 2013 by

share on facebook   

Go Free – Asociația pentru Sprijinirea Societății Civile anunță startul înscrierilor pentru cea de-a treia ediție a Galei Go Free Awards 2013. Proiectul își propune să identifice valorile din mediul academic clujean și să le promoveze ca adevărate modele de urmat în comunitate.

În cadrul celei de-a doua ediţii a Galei au fost acordate 36 de premii persoanelor nominalizate. Atât studenți, profesori, cât și voluntari ce s-au făcut remarcați prin activitatea lor în cadrul universității, dar și în societate au apărut în lumina reflectoarelor și au fost recunoscuți așa cum se cuvine.

Și anul acesta vă invităm să scoateți din anonimat persoanele care au reușit să vă surpindă prin puterea ideilor lor, acei oameni care au lăsat urme de valoare în spatele lor și care au adus o schimbare în bine în mediul în care activează. Fie că vă sunt colegi, profesori sau studenți, nominalizați modelele din viața dumneavoastră și oferiți-le și altora șansa să-i cunoască.

Nominalizările pot fi făcute pe site-ul www.gofree.ro până pe 3 iunie, la una din următoarele categorii de premii: „Premiile Academice”, „Premiile Civice” (Student Voice, Cea mai bună campanie publică, Profesorul Go Free) și „Premiile Go Free”.

Premiile academice vizează atât studenţii din Universitatea Babeş-Bolyai, cât şi profesori care, prin activitatea lor activitatea, pot fi consideraţi modele de succes în comunitatea academică.  Asociaţia Go Free va acorda mai multe premii la categoria Premii Civice persoanelor (studenţi sau profesori) care au spirit de acţiune, iniţiativă şi prezenţă vie în comunitate. De asemenea, vom premia campaniile cu cel mai mare impact în comunitatea academică/clujeană realizate de studenţi. Premiile Go Free pentru studentul cel mai creativ, inovator; studentul căruia nu îi este frică să viseze şi să îşi pună în aplicare ideile îndrăzneţe. Mai multe detalii despre metodologie aici.

Nominalizările se pot face în formularul de înscriere, disponibil aici. Gala de premiere va avea loc în data de 7 iunie 2013.

Comments are closed.