Concurs Go Free: Promovează democrația!

Posted on May 20, 2013 by

share on facebook   

Ultimul număr al Revistei Go Free cuprinde materiale pe care le-am realizat în cadrul proiectului Jurnalism Creativ pentru Democrație, în urma experienței din Sighetu Marmației unde am întâlnit foști deținuți politici, închiși în locul unde acum se află Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței. Acest număr este unul special pentru că cuprinde multe din trăirile noastre și mai ales pentru că promovează principiile și valorile democratice și grija pentru comunitate.
Ne dorim ca tu să fii unul dintre cei care promovează aceste valori și să te implici în diseminarea informațiilor pe care noi le-am adunat  în revista Go Free. Pentru că dorim să vă răsplătim pentru asta, am creat și un concurs. Poți câștiga sacoșa cu poveste adusă special de la Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței și stickere cu Go Free.
Promovează pe facebook sau oriunde dorești noul număr al revistei Go Free și trimite un email pe adresa studenti.free@gmail.com cu titlul articolului care ți-a plăcut și un motiv pentru care ai ales acel articol, până vineri 24 mai. Câștigătorul premiului I va primi sacoșa de pânză, iar pentru ceilalți participanți avem stickere cu Go Free.

 

Revista este disponibila pe http://issuu.com/gofreestudent/docs/nr10-sighet.

 

Îți reamintim că în cadrul proiectului Asociația Go Free a realizat un scurt metraj care este disponibil aici http://www.youtube.com/watch?v=4IPBUnxo0iA .

Proiectul Jurnalism Creativ pentru Democrație este un proiect finanțat prin Programul Tineret în Acțiune, implementat de Go Free – Asociația pentru Sprijinirea Societății Civile.

Comments are closed.