BUSY 4 BUSINESS WEEK

Posted on April 22, 2013 by

share on facebook   

Asociația studenților de la Facultatea de Business continuă seria de evenimente dedicate tinerilor studenți, partenerilor și colaboratorilor noștri, cu un proiect de suflet.

“Avem deosebita plăcere de a vă invita în perioada 22-27 aprilie, sa luati parte la Busy 4 Business Week, continuând să propună studenţilor o altfel de experienţă, prin oferirea unor oportunităţi de acumulare a unor aptitudini practice, specifice domeniului business.”

Acest proiect se adresează atât studenților de la Facultatea de Business, cât și celor de la alte facultăți, care doresc să aibă contact cu mediul de afaceri clujean acumulând noi cunoștințe atât pe plan profesional, cât și personal. Timp de o saptămână, studenților li se oferă ocazia să participe la evenimentele sub egida B4BW ce acoperă patru segmente : profesional, personal, divertisment și sănătate & ecologie. Astfel, vor avea ocazia să afle poveştile de succes ale diferitor companii clujene, să ia parte la o serie de conferinţe, traininguri, workshop-uri sau activităţi sportive, îmbinând atmosfera sobră a mediului de business cu cea detașată și relaxată a divertismentului.

Vă așteptăm să ne onorați cu prezența în cadrul acestui eveniment !

Comments are closed.