AIESEC Academy Cluj-Napoca

Posted on March 14, 2013 by

share on facebook   

Un nou proiect organizat de AIESEC, ce își propune să ofere studenților o experiență practică și să devină un cadru de dezvoltarea profesională a acestora, facilitând interacțiunea dintre tineri și mediul antreprenorial (național și internațional), va avea loc în perioada 1 aprilie – 14 iunie 2013.

Cu scopul de a implica un număr de aproximativ 100 de studenți participanți, AIESEC Academy va fi format din două școli: Școala de Vânzări și Școala IT. Training-urile și atelierele vor fi livrate de specialiști și traineri certificați, acoperind cele mai actuale și importante subiecte în domeniile vizate. Printre sponsorii principali ai întregului proiect se numără Wirtek si Betfair Romania (TSE Development ).

Dintre beneficiile participării în acest proiect sunt menționate: îmbunătățirea cunoștințelor în domeniile IT și Vânzări, crearea unui contact direct cu firmele și companiile partenere, networking cu studenți care împărtășesc aceleași interese , posibilitatea de a fi remarcat și de a obține o angajare ulterioară într-o companie importantă sau de a merge într-un internship internațional AIESEC.

Pentru înscriere și mai multe detalii – http://academy.myaiesec.ro/

Comments are closed.