Curs gratuit de „Start-up antreprenorial în economia socială”

Posted on February 6, 2013 by

share on facebook   

Cluj Napoca, 25-27 februarie, 9:00-17:00

Fundația Civitas pentru Societatea Civilă anunță organizarea unui curs gratuit cu durata de 3 zile, care se adresează antreprenorilor și potențialilor antreprenori din regiunea Nord-Vest, interesați în dezvoltarea de proiecte și afaceri în domeniul economiei sociale.

În cadrul cursului, vor fi abordate teme precum economie socială, construirea strategiei de business, demararea afacerii, marketing și relația cu clienții, adresarea nevoilor grupurilor vulnerabile și finanțarea afacerii.

Participanții interesați vor fi susținuți în scrierea planurilor de afaceri, strategii ce vor putea fi prezentate la „Târgul ideilor de afaceri”, organizat în perioada 11-13 martie 2013. În cadrul târgului, vor fi selectate cele mai bune 10 planuri de afaceri în domeniul economiei sociale din cele patru regiuni unde se desfășoară proiectul (Centru, Nord-Vest, București-Ilfov și Sud Muntenia), participanții beneficiind ulterior de sprijin și susținere pentru demararea și dezvoltarea afacerii propuse.

Termenul limită pentru trimiterea aplicațiilor este 8 februarie 2013 (inclusiv).

Mai multe detalii despre aplicație: http://www.civitas.ro/index.php/ro/stiri/292-dijtalan-kepzesek-szocialis-vallalkozas-inditasanak-temakoereben-az-eszak-nyugati-regioban

 

Sursă: www.civitas.ro

Comments are closed.