Acum e timpul nostru!

Posted on January 20, 2013 by

share on facebook   


Suntem oameni frumoşi. Care luptă pentru rezultate, care luptă pentru vieţi mai roz, mai bune, mai frumoase. Care ştiu că un grup adevărat înseamnă un grup care se ştie face auzit.

Ne unim în anii studenţiei, încât n-am mai încheia nicicând această etapă. Ne unim pentru un viitor mai bun, pentru studenţi care să poată să înţeleagă măcar cât am înţeles noi cât de important e să te regăseşti. Şi abia apoi să pornim într-o căutare şi mai mare.
Peste ani, poate vom uita să mai privim cerul în fiecare dimineaţă, să ne imortalizăm timpul liber petrecut alături de cei dragi, să ne învelim în gânduri pozitive şi bătălii câştigate.
Poate că vom îmbătrâni cu toţii. Şi nu vom mai scrie pro bono şi nu vom mai râde cu gura până la urechi. Şi vom avea probleme şi ne vom lovi de statistici şi de strategii.
Poate vom uita de cursuri, de emoţii la examen, de goana după note, de sistemul de învăţământ. Nu vom mai lupta pentru vacanţe, ci vom număra zilele de concediu. Nu ne vom mai face planuri pentru week-end, ne vom face planuri pentru viaţă.
Dar până atunci, rămânem aici. În prezent. În lupta continuă între bine şi rău. Dorindu-ne să avem mereu clipe de aniversare. Ca cea de azi. De acum.

Sursa foto: usahitman.com

Comments are closed.