Biblioteca FFFF – biblioteca profesioniștilor din industriile creative

Posted on January 2, 2013 by

share on facebook   

“Ideile la care ții sunt mai puternice dacă le răspândești”  

…și pentru că Fundația Friends for Friends  nu greșește cu nimic când face afirmația de mai sus, dau și eu mai departe, câteva informații utile pe care le-am aflat de curând, în cadrul întâlnirii Rețelei de Educație Nonformală (www.nonformalii.ro).

Rolul Fundatiei Friends For Friends este “să pună la dispoziția comunității instrumente și experiențe unice, care să permită României să devină un brand care contează, al cărui motor principal este creativitatea romanilor.” Acestea fiind spune, mă alătur viziunii FFFF potrivit căreia România poate deveni până în 2030 țara creativității.

Biblioteca FFFF este una din inițiativele Fundației care mi-a atras atenția. Biblioteca Friends For Friends are în prezent aproximativ 1400 de cărți și periodice din aria comunicării și economiei cunoașterii, utile profesioniștilor implicați în industrii creative. Abonarea se face prin donarea unei cărți despre creativitate sau comunicare. Lista de cărți disponibile – destul de generoasă – poate fi descărcată de pe site-ul http://ffff.ro/proiecte/biblioteca/. Indiferent că sunteți interesați de comunicare, desing, publicitate, marketing, arte vizuale, etc. aici e locul în care puteți să vă satisfaceți nevoia de cunoaștere.

Pentru detalii cu privire la regulile de funcționare a bibliotecii accesați  http://ffff.ro/proiecte/biblioteca/.

 

Comments are closed.